https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

Aloe Fresh® homeopátia-kompatibilis, fluorid, parabén, színezék és SLS mentes fogfehérítő fogkrém.

Természetesen fehérebb mosoly!

Ez a természetes, homeopátiás termékek fogyasztása mellett is használható fogfehérítő fogkrém, mezei zsurlóból kivont kovasav mikrogranulátumokkal, aloe verával, zsályával, édesgyökérrel, xilittel és izlandi zuzmóval készült.

A végeredmény: Fehérebb fogak, friss lehelet, egészséges fogíny. Próbáld ki! 

1 050 Ft

A mezei zsurló levelein található kovasavak dörzsölő tulajdonságát régen edények tisztítására használták. Ezt a kovasavas "sikáló" tulajdonságot ebben a fogkrémben, a fogfehérítés elérésre használjuk.

A fogfehérítő mechanizmus lágy tisztító hatással is párosul, ami nem irritálja a fogínyt és nem károsítja a fogzománcot. Azonban hatékonyan oldja a lepedéket, gátolja a fogkőképződést, és határozottan fehéríti a fogakat, friss leheletet biztosítva, miközben védi és nyugtatja a fogínyt.

Fluorid, parabén és SLS mentes fogkrémünk, természetes színező felhasználásával készült, Homeopátia-kompatibilis tulajdonságú és mikrobakteriológiailag tesztelet! Elhagytuk a vegyi anyagokat a gyártás során és célul tűztük ki, hogy fogkrémünk egyesítse a szájhigiéniában elvárt összes tulajdonságot! Így született meg az Aloe Fresh® fogkrém.
Kiszerelés: 100 ml

CPNP: 1318795 

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu