https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

C Supplement Matrix BioPerine®

Az L-aszkorbinsav, azaz a C-vitamin felszívódását segítő, oxidációját gátlóés biológiai hozzáférhetőségét növelő termonutrienshatóanyaggal kiegészített speciális C-vitamin.

Kiszerelés: 30 db kapszula (titán-dioxid mentes)

3 520 Ft

A C-vitamin rendkívül fontos szerepet játszik sejtjeink egészségének fenntartásában. Fokozza immunrendszerünk hatékonyságát, növeli a fehérvérsejtek számát, segítségével könnyebben győzhetjük le vagy előzhetjük meg a különféle kórokozók által okozott náthát, felső légúti megbetegedéseket és az influenzát is.

A C-vitamin, mint antioxidáns megakadályozhatja az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást, védheti a sejtek örökítő anyagát (DNS) és ezeken keresztül csökkentheti a kóros sejtburjánzás (daganatos elfajulás) kialakulásának esélyét (elsősorban gyomor-, gége- és nyelőcsőrák esetén).

Szépségvitaminként sem utolsó a hatása, hiszen a C-vitamin nélkülözhetetlen a bőr kollagén termeléséhez, hiányában bőrünk száraz, töredezett lesz. Segíti és gyorsítja a sebgyógyulást, az erek, fogíny, csontok és fogak fejlődését, regenerációját.

A Napfényvitamin C Supplement matrix kiváló biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező C-vitamin forrást biztosít Fogyasztóink részére. Különleges összetevőinek köszönhetően a kapszulákban rejlő L-aszkorbinsav és egyéb antioxidánsok eredményesebben képesek kifejteni pozitív élettani hatásaikat szervezetünkben:

Rutin (P-vitamin) gátolja az L-aszkorbinsav szervezeten belüli oxidációját, erősíti a hajszálereket, segíthet visszeres panaszok esetén, valamint gátolhatja az LDL koleszterin szívbetegség kockázat növelő hatását

BioPerine (98% Piperin) szabadalmaztatott feketebors kivonat, mely termonutriens hatóanyagként megsokszorozza az L-aszkorbinsav biohasznosulását

Acerola kivonat, Citrus bioflavonoidok,Csipkebogyó-kivonat segítik a C-vitamin eredményesebb felszívódását, stabilabbá teszik az L-aszkorbinsavat a készítményen belül, önmagukban is magas antioxidáns és C-vitamin tartalommal rendelkeznek

Quercetin a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, hatékonyan gátolja az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást, kordában tartja az allergiás folyamatokat és gyulladást okozó anyagok termelődésé

Hatóanyag Mennyiség 1 kapszulában NRV %
L-aszkorbinsav 400 mg 666 %
Citrus bioflavonoidok (30% szinefrin) 100 mg
Acerola kivonat (7,5 mg C-vitamin) 30 mg 12,5 %
Csipkebogyó kivonat (7,5 mg C-vitamin) 30 mg 12,5 %
Quercetin 10 mg
Rutin (P-vitamin) 10 mg
Bioperine (98% piperin) 4 mg

Termék jellemzők:

GMP minősítésű, GMO-, Cukor-, Laktóz-, Glutén-, Titán-dioxid-, Doppingszernek minősülő anyagtól mentes termék, mely semmilyen hozzáadott mesterséges adalékanyagot, színezéket nem tartalmaz!

Kapszula anyaga: zselatin

Napi javasolt mennyiség: 1 db kapszula étkezés közben

A napi javasolt mennyiséget kérjük, ne lépje túl!

OGYÉI notifikációs száma: 20756/2018.

Egészségre vonatkozó állítások:

A felsorolt hatások a C-vitaminra, mint hatóanyagra vonatkoznak. A termék nem gyógyszer továbbá nem helyettesíti a rendszeres testmozgásból, kiegyensúlyozott táplálkozásból adódó előnyöket, kizárólag a nem megfelelő táplálkozást hivatott kiegészíteni.

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu