Clarify & Illuminate Cleanser, Toner, Moisturizer

Clarify & Illuminate Cleanser, Toner, Moisturizer /Tisztító, tonik és hidratálókrém/

  • Klinikailag tesztelt Mitostime ™ (koncentrált barna alga kivonat) tartalmaz,
  • Parabénmetes
  • Fényessé teszi a fakó bőrt,
  • Bőrfeszesitő, és csökkenti az öregedés látható jeleit.


21 000 Ft
Please select variants first

Ez a termékcsalád, klinikailag tesztelt Mitostime ™ tartalmaz, ami egy koncentrált barna alga kivonat. Kimutatták, hogy a Mitostime ™, ösztönzi a kollagén előállítását és segíti a bőrt, hogy több oxigént tudjon felvenni. A kutatások azt is bebizonyították, hogy ebben a koncentrációban /5%,/ a Mitostime ™ csökkenti a ráncok mélységét, több mint 15% -kal. Ennek köszönhetően, akár hat évet fiatalodhat bőre.

Fiatal, sugárzó bőr

A NOW® Clarify and Illuminate Age Transformation krémet, tonikot és tisztító gélt is magába foglaló termékcsaládot azért fejlesztették ki, hogy átfogó bőrápoló csomagot biztosítson az öregedési folyamat előrehaladása során jelentkező jelek lelassításában és megállításában.

Mindhárom Clarify and Illuminate formula tartalmazza a klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott Mitostime ™ elnevezésű összetevőt, amely egy koncentrált barna alga (Laminaria digitata) kivonat, mely a vizsgálatok szerint jelentősen növeli a bőr feszességét és rugalmasságát

A kutatások azt mutatták, hogy a Mitostime ™, akár csak 0,2%-os koncentrációban is láthatóan növeli a bőr feszességét és rugalmasságát.

Ráadásul a ráncok megjelenése több mint 15% -kal javult - ez az öregedési folyamat jeleinek akár hat évvel történő késleltetését jelenti.

Clarify and Illuminate tisztító gél 1% Mitostime ™ -et tartalmaz, a C & I tonik 2% Mitostime ™ -et tartalmaz, és a Clarify and Illuminate Moisturizer krém 5% Mitostime ™ -ot tartalmaz.

Sokféle természetes kiegészítő összetevő

A Mitostime ™ mellett Clarify and Illuminate Age Transformation krém, tonik és tisztító gél sokféle kiegészítő összetevőt tartalmaz, beleértve a tengeri kollagént a bőr táplálására. Természetes összetevők: tengeri tyúkolaj, allantoin, gotu kola, aloe vera és Manuka méz, melyek segítenek fenntartani a bőr egészségi állapotát és vitalitását. A C és E vitaminokat szabad gyökfogó hatásuk miatt tartalmazzák.

A NOW® Solutions "Clarify and Illuminate Age Transformation krém, tonik és tisztító zselé természetes összetevői együtt a Mitostime ™ -mel a bőr feszességét és rugalmasságát növelik csökkentve ezzel az öregedés látható jeleit.