Creatine Monohydrate Powder - 21.2 oz (600 g)

ATP Energizer

A kreatin olyan vegyület, amely természetes formában előfordul a szervezetben, elsősorban a vázizomban. A kreatin az adenozin-trifoszfát (ATP) előfutára, amely az összes sejt által használt kémiai energia formája.A vizsgálatok azt mutatták, hogy a kreatin kiegészítés segíthet megőrizni a meglévő izomszöveteket, támogatni a sovány tömeg növekedését és fejlődését, valamint elősegíti az optimális teljesítményt az intenzív testmozgás rövid szakaszai alatt. NOW® A kreatin-monohidrát tiszta és adalékanyagot vagy tartósítószert sem tartalmaz !


8.080 Ft
Please select variants first

Javasolt használat: 1 púpos teáskanálnyi mennyiség ( kb.5 gr ) gyümölcslében elkeverve, naponta 3-4 alkalommal. Testmozgás előtt és után érdemes fogyasztani. Szinten tartás céljából, naponta 1-3 alkalommal. Az adagok között 3-4 óra teljen el. Fogyasszon sok folyadékot ezzel a termékkel.

Összetevők

Creatine Monohydrate 5 g (5,000 mg)
Egyéb összetevők: NincsNem tartalmaz: Élesztő, búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió
Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Nem ajánlott terhes / szoptató nők számára. Forduljon orvoshoz, ha gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van (vese probléma).Tartsa távol gyermekektől.
Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen Gyártó: Now Foods, USA.