https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

Dr. Natur étkek. Prémium Parajdi só (Székely só). Sütéshez-főzéshez, ivó- és fürdőkúrákhoz. 1kg

Felhasználási javaslat: Vegyszer- és adalékanyag-mentes, természetes só, sütéshez, főzéshez. Borogatásnak, fürdővízhez adva sós ülőfürdőnek, fürdőkúrának, illetve ivókúraként alkalmazva is! Paleo és diétás étrend része! 

Egyéb felhasználása:

  1. Fürdőkúraként 18-20 napon át. Legfeljebb 38 liter vízben 3 kg fürdősó kiváló koncentrátumú gyógyvizet biztosít. A fürdővíz hőmérséklete 36-38 fokos, a fürdés időtartama maximum 30 perc legyen. Ne lepődj meg, ha a víz leengedése után, egy finom, szürke iszapréteg marad a kádban, ez nem más, mint a parajdi sóban található természetes iszap.
  2. Helyi kezelésre, borogatásra: 1 kg sót kb. 2 liter vízben kell feloldani. Az oldattal a fájós testrészt borogasd úgy, hogy arra egy száraz törölközőt is ráhelyezel.
  3. Ivókúraként: 26 %-os oldatából egy teáskanálnyit tégy 2 dl tiszta vízhez. Idd meg minden reggel ébredés után éhgyomorra.

Kiszerelés: 1000g

520 Ft

Sóbányája nem csak a távoli egzotikus országoknak lehet.
Tőlünk nem is olyan messze (szívünkhöz mindenképp közel), épp Erdélyben, Parajd-on található Európa egyik legnagyobb, legkiválóbb, magas ásványi anyag tartalommal rendelkező só tartaléka.
A parajdi só szürke színét a benne található iszapnak köszönheti, melyet szemben más természetes sókkal, a székely sóból nem vonnak ki.

Tudtad?
A só nem más, mint folyékony napenergia kristályrácsokban tárolva? Benne van az a napfény, ami 250 millió éve kiszárította az Ősóceánt. Amint vizet kap, a szerkezete megváltozik, elemei ionizálódnak és újra életadó közeggé válik aszerint, hogy milyen ásványokat zárt magába eredetileg. Ezért különböznek még a természetes sók is: ahány sóbánya, annyiféle só - annyifélét ér.

Összetevők: 100% természetes Parajdi só.
Száraz helyen tárolandó.

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu