Gr8-Dophilus 60 kapszula

Egészséges bélflóra

  • 8 féle törzs és 4 milliárd hatóérték
  • Elősegíti a pozitív probiotikus egyensúlyt és támogatja az egészséges immunrendszert 
  • Tejmentes,
  • Vegetáriánus / vegán
  • Bélben oldódó bevonattal


8 540 Ft

A termékben található probiotikus törzseket, DNS-ujjlenyomat-technológiával azonosították.

NOW® Gr8-Dophilus ™ 8 különböző hasznos baktérium törzs kombinációja, amelyet azért hoztak létre, hogy támogassa a gasztrointesztiális egészséget és az immunrendszer működését. Ez a termék FOS-t (fructooligoszacharid) is tartalmaz, hogy elősegítse az acidophilus és bifidus baktériumok szaporodását. Mivel a kapszula bélben oldódó bevonattal rendelkezik, a NOW® GR-8 Dophilus ™ a mikroflórát közvetlenül a bélbe juttatja kikerülve a durva savas körülményeket a gyomorban. 

A jótékony hatású probiotikumok rendszeres szedése segíthet a normál, egészséges bélflóra fenntartásában. Különösen ajánlott antibiotikumos terápia alatt és után, mivel felboríthatják vagy elpusztíthatják a természetes bélflórát. A lactobacilusok segítik szervezetünket a B-vitaminok termelésében, segítenek védekezni bizonyos betegségeket okozó baktériumok ellen, segítenek megemészteni a laktózt, valamint hatékonyabb működésre stimulálják az immunrendszert, meggátolják a káros mikroorganizmusok túlzott elszaporodását is. A lactobacilusok száma lecsökken a helytelen táplálkozás, betegség, hasmenés, antibiotikumok- vagy gyógyszerek szedése, vagy alkoholfogyasztás következtében. Az acidophilus a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó baktériumok szaporodását és enzimek termelésével segíti a tápanyagok emésztését. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a B-vitaminok szintézisében.

Javasolt használat: 1-3-szor 1 kapszula naponta étkezések között, vagy éhgyomorra.

60 kapszula

Összetevők: 1 kapszulában

Lactobacillus acidophilus 1.2 billion  
Lactobacillus casei 600 million 
Lactobacillus rhamnosus 600 million  
Lactobacillus salivarius 600 million  
Streptococcus thermophilus 400 million 
Bifidobacterium bifidum 200 million  
Bifidobacterium longum 200 million  
Bifidobacterium lactis 200 million  

Egyéb összetevők: cellulóz (kapszula), FOS (Fruktooligoszacharidok), aszkorbinsav, magnézium-sztearát (növényi eredetű), rizs maltodextrint oldódó bevonat.

Nyomokban tartalmaz szója protein (peptid) és glutén (peptidek).
Nem tartalmaz:
búza, tej, tojás, hal vagy kagyló.

60 kapszula

Figyelmeztetés: Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed (különösen immunszupresszív gyógyszerek), vagy valamilyen betegsége van (különösen, ha az immunrendszerrel kapcsolatos).

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: NOW Foods , USA