https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

MANUKA FILL SEBKEZELŐ 100% MÉZ, 14,2G (LMP)

Bármilyen fertőzött, mély sebre, tályogra kiválóan hat.

Nyílt sebbe is kenhető. (Csak nálunk kapható!)

A gyerekek is szeretik!A Manuka Fill steril méz sebkezelésre ajánlott a következő esetekben: fekélynél lábon, nyomó fekélynél, égési-, sebészeti sebeknél, traumatikus sérülésnél, üreges sebeknél, cukor okozta fekélynél, és felfekvésnél.


2 290 Ft

A manuka mézes sebkezelők természetes anyagból állnak, tehát nem kell félned az allergén valamint mesterséges anyagoktól!A manuka méz rendkívüli fertőtlenítő, antibakteriális és gyulladáscsökkentőhatásának köszönhetően olyan súlyos betegségeken, sérüléseken is segít, amin MÁS EDDIG NEM!A legcsúnyább fekélyekre, tályogokra is kiváló megoldás, sőt az olyan szuperbaktréiumokat is megállítja, mint pl a húsevő baktérium. A Manuka Fill segít nedvesen tartani a sebet, így tökéletes környezetet biztosítva a seb gyógyulásához.De nem csak a súlyos sebekre ajánlott!A manuka sebkezelővel bekent sebbe nem ragad bele a kötszer! Elkerheted a fájdalmat, amely a kötéscserével járt eddig!A gyerekek kifejezetten szeretik! És Te sem okozol fájdalmat többé a kötés, vagy ragtapasz cseréjével. Főbb jellemzők:
-
CMH védjeggyű manuka méz*
-Csökkenti a sebfertőzést
-Megőrzi a nedves sebgyógyulást
-Az ozmotikus hatás természetes módon húzza ki a sérült szövetet a sebágyból
-Az alacsony pH-érték és az erős ozmózis elősegíti a sebgyógyulást.

*CMH VÉDJEGY, a biztos megoldás garanciája
A Link medical termékcsalád a sebkezelés egy új dimenzióját nyitja meg. Klinikailag folyamatosan tesztelt termékei egytől egyik a szigorú szabályozásnak, és az emberi szervezet még szigorúbb rendszerének kell megfeleljenek.
A CMH védjegyjel rendelkező termék garantáltan a legjobb minőségű, bizonyítottan 100% tisztaságú manuka mézet tartalmazza. Az LMP termékcsaládot az gészségügyi szakemberek által vizsgált és elismert tanúsítvány emeli a legjobb sebkezelők közé!
A CMH (Certified Manuka Honey) jelölés mutatja Neked, hogy megbízható megoldást találsz!

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu