https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

Propolisz tabletta koncentrátum, C-vitaminnal. EPID® szabadalommal védett szop ogatós tabletta! 20 tabletta

E.P.I.D.® szabadalommal védett
teljes propolisz kivonatot tartalmazó, természetes C-vitaminnal dúsított tabletta. Extra polifenol tartalommal!

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat.

Fő összetevői a gyanta és a növényi balzsam (50%), a 30%-nyi viasz, a 10%-nyi esszenciális olajok, az 5%-nyi pollen, és az ugyancsak 5%-nyi szerves maradványok. Európában polifenolok, kumarinok, aminosavak, szteroidok és szervetlen összetevők jelenlétét is kimutatták benne. Biológiai hatásait főleg a flavonoidoknak (rutIn, quercitin, galangin) és a fenolsavaknak, valamint azok észtereinek tulajdonítják.


1 380 Ft

Magas antioxidáns tartalom

Ez a tabletta a napi adagban 1690mg, E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmaz, 120 mg csipkebogyóból nyert, természetes C-vitaminnal! Az E.P.I.D.® propolisz kivonási eljárás kiemelkedő tisztaságú és gazdag polifenol tartalmú terméket szült. Ez a napi adagban 50,7 mg mennyiséget jelent.

Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t.

20 szopogatós tabletta

Nettó tömeg: 39 g

Összetevők: EPID®- tisztított és viaszmentesített propolisz (D/E-3-5/1) -propolisz kivonat, gumiarábikum, maltodextrin - 3%-os polifenol tartalommal, édesítőszer:szorbit, szukralóz, Csipkebogyó száraz kivonat D/E-7-9 /1 (Rosa Canina L., maltodextrin) -70 % C-vitamin tartalommal,csomósodásgátló anyag: kukorica keményítő, szilicium dioxid, magnézium-sztearát, dehidratált citromlé, stabilizálószer: polivinilpirrolidon, citrom és édesgyökér aroma, savanyúságot szabályzó: citromsav

Adagolási javaslat: lassan szopogasson el napi 1-2 tablettát

Hatóanyagok a napi adagban                             1 tabletta       RDA %    2 tabletta      RDA % 

EPID® propolisz (D/E-3-5/1) kivonat                        0,845 g                              1,69 g
polifenol tartalom                                                     25,35 mg                           50,7 mg

Csipkebogyó kivonat                                                85,75 mg          75%        171,5 mg       150 %

ebből C-vitamin (D/E-7-9/1)                                      60 mg                              120 mg

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású. Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (nap/hó/év)
OETI: 13088/2013.

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu