Ránckisimító kúracsomag. Baktériumos és növényi őssejtes kezelés otthon. Arc-és szemránckrém.

Forradalmian új, bioaktív kozmetikumok; élő probiotikus törzsekkel, prebiotikus rostokkal, növényi őssejtek felhasználásával, bio aloe vera alapban. A csomagban élő baktériumokkal és növényi őssejtekkel dúsított ránckisimító nappali kezelést (50ml) és egy szemkörnyék ápolót (30ml) találsz.

A kozmetikumok Parabén, Alkohol, OMG, Petróleum, SLS és SLES, allergén és glutén mentesek, továbbá Nikkel, Króm és Kobalt teszteltek. A baktériumos bőrfiatalításról probiotikumok milliárdjai és az őket tápláló prebiotikumok gondoskodnak. A krémek alapját bio aloe vera leve adja, búzacsíra mikropeptidekkel. Állatokon nem tesztelt!11.500 Ft
Please select variants first

2 INNOVATÍV FEJLESZTÉS

PROBIOFACTOR™
(inulin prebiotikum és probiotikumok milliárdjai)
IDRALOE™ (Bio Aloe Vera, hozzáadott antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidjeivel dúsítva).
Bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikumok!

2 KOZMETIKUM A CSOMAGBAN

VERATTIVA® Öregedés elleni ránckisimító kezelés
Organikus aloé verával, probiotikumokkal, ceramidokkal, DMAE-vel, növényi őssejtekkel (Malus Domestica var. Spätlauber Uttwiler), avokádó-, borágó-, jojoba- és babassú olajjal, továbbá karité vajjal.
A ránckisimító kezelés az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének regenerálására hasznosítható, hogy lelassítsuk az öregedés jeleit.
Kiszerelés: 50 ml
CPNP: 1414331

VERATTIVA® Öregedés elleni szemkörnyék ápoló szérum

organikus aloé verával, probiotikumokkal, ceramidokkal, növényi őssejtekkel (malus domestica var. spätlauber uttwiler), ázsiai gázló és vadgesztenye kivonattal, borágó- és babassú olajjal, továbbá karité vajjal.
Az öregedés elleni szérum különösen a szemkörnyéki bőrproblémák eltüntetésére alkalmas, mint a táskák és a ráncok.
Kiszerelés: 30 ml

CPNP: 1415325