Women's Probiotic 20 Billion 50 Veg Caps./ Női Probiotikum 20 Billion

  • Támogatja a hüvely egészségét 
  • Csökkenti az alkalmi puffadást 

A NOW® Női Probiotikum, három, speciálisan kiválasztott, klinikailag tesztelt probiotikus törzs segítségével lett összeállítva úgy, hogy támogassa a nők, hüvelyi egészségi állapotát, az élet minden szakaszában.  Ez a termék a L. rhamnosus HN001 és L. acidophilus La-14 sejteket tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy kolonizálják a hüvelyi traktust és segítenek hogy egészséges hüvelyi pH-t tartson fenn orális bevétel mellett.  Mind a B. lactis HN019, mind a HN001 törzs segíthet az egészséges immunrendszer működésének támogatásában terhes és szoptató nőknek is.  A HN019 szintén támogatja a GI szabályosságát és csökkenti az alkalmi gázt és a puffadást.  Ezek a speciális törzsek szintén támogatják az egészséges, kiegyensúlyozott immunrendszer működését minden korosztályban élő nő számára. 


12.260 Ft
Please select variants first

A változókor beköszöntével, lecsökken az addig természetes módon termelődő tejsavbaktériumok száma és ez megnöveli az E. coli család megtelepedésének esélyét, amely a húgyúti fertőzések kialakulásáért felelős. A Lactobacillus tartalmú készítmények alkalmazása segít helyreállítani a hüvelyflóra egyensúlyát, megakadályozva ezzel a kórokozók elszaporodását. Az élő, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmazó készítmény további előnye, hogy nem alakul ki rezisztencia a kórokozókkal (pl. a húgyúti fertőzést okozó E. coli) szemben.

A termékben található probiotikus törzseket, DNS-ujjlenyomat-technológiával azonosították.

Javasolt használat: 1 kapszula naponta. Felbontás után, hűtőszekrényben tartandó!

Összetevők 1 kapszulában

Blend of Probiotic Bacteria: 20 Billion CFU
Bifidobacterium lactis (HN019),
Lactobacillus acidophilus (La-14),
Lactobacillus rhamnosus (HN001)

Egyéb összetevők: Cellulózpor, Cellulóz (kapszula), Magnézium-sztearát (növényi forrás) és szilícium-dioxid.
Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió összetevőket.Figyelmeztetés:Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van.Tartsa távol gyermekektől.Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/Tárolás: Megnyitás után, hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE hatékonyságát.Gyártó: Now Foods, USA.