YiYa MSM & Rozmaring 100% natúrkrém - a természetes gyulladás- és fájdalomcsökkentésért! 100ml - 75 adag

Az MSM és rozmaring enyhíti a gyulladással és fájdalommal járó mozgásszervi tüneteket, reumatikus bántalmakat.¹

4 800 Ft

Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves kéntartalmú vegyület, amely természetben (különösképpen a paradicsomban, zöld leveles zöldségekben és csírákban, pasztörizálatlan tehéntejben stb.), az emberi szervezetben is fellelhető.

A kén nélkülözhetetlen fontosságú az ízületek egészségének megőrzésében, gátolja a porcok leépülési folyamatait, hozzájárul a kollagénszintézishez, ezért ízületi merevségben, gyulladásban, reumatikus panaszokban elsőrendű segítség. A helyi fájdalmat is képes enyhíteni, legyen szó térd-, boka-, hát-, váll-, derék-, csípő- és izomfájdalmakról.

A krémben az MSM mellett egyéb kiemelkedő hatású gyógynövényeket is alkalmaztunk - Rozmaring, Tömjén, Varázsmogyoró, Hegyi Árnika, Gyömbér és Eukaliptusz -, így növelve a helyi gyulladás- és fájdalomcsökkentés aspektusát.

Az MSM & Rozmaring krém egy kiváló kiegészítője az Fekete Nadálytő készítményünknek, amellyel felváltva is alkalmazható. Nappali használatra inkább az MSM & Rozmaring krémet, éjszakai használatra pedig inkább a Fekete Nadálytő krémet javasoljuk.

Új összetételű termékünk megnövelt dózisú tömjénfa kivonatot (50% AKBA) tartalmaz, amely kiemelkedő gyulladáscsökkentő hatást biztosít! Termékünkből a chili paprika kivonatot kivettük, hogy senkinek ne okozzon kellemetlen, égető érzést a krém használata, és éjszakára is kényelmesen használni tudjuk a krémet.

A bőrünk elsődleges védelmi vonalunk. Mindent, amit magunkra kenünk az a véráramunkban is bekerül. Felmérések szerint általános, mesterséges adalékanyagokkal készült kozmetikai cikkek használata során számtalan kemikália kerülhet a szervezetünkbe, amelyek szintén negatívan befolyásolják egészségünket. Ezért is tartottunk fontosnak, hogy bőrápolási termékekkel is bővítsük egészségvédő repertoárjainkat, amelyek egyaránt kombinálhatóak étrend-kiegészítőinkkel. A natúr termékeket nem lehet összehasonlítani az olcsó parafinos "krémekkel". Ezekben a hatóanyagok nem csak jelzés értékkel szerepelnek, hanem jelentős koncentrációban. Ezért a színük nem is fehér és illatuk sem szagtalan, hanem színesek és illatoznak! Termékeink 100% natúr termékek, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagot, színező anyagot, parabént, kőolajszármazékot.

Milyen esetekben alkalmazhatjuk az MSM & Rozmaring krémet?

  • Általános mozgásszervi fájdalmakban, megerőltetés esetén: térd, boka, hát, váll, derék, csípő stb.¹
  • Ízületi és izomfájdalmakban¹
  • Reumatikus fájdalmak enyhítésében.¹ Remekül kombinálható a Fekete nadálytő krémünkkel. Ilyen esetekben hangsúlyozottan ajánljuk a belső támogatást is: Őszi Margitvirág, Kvercetin & Bromelain, Cink & Réz nyomelem komplex, Izotóniás italpor, C-vitamin komplex, D3- & K2-vitamin komplex
  • Osteoartritis (ízületi porckopás) kiegészítő kezelésében.¹ Ilyen esetekben hangsúlyozottan ajánljuk a belső támogatást is: Hialuronsav & MSM komplex, Kurkuma Curcugen (továbbá kiegészíthető Kurkuma olajkapszulával), Cink & Réz nyomelem komplex, Krill olaj Omega-3 komplex, D3- & K2-vitamin komplex

Az MSM hatásait kiegészítő komponensekről¹

  • A rozmaring (Rosmarinus officinalis) esszenciális olajának perifériás vérkeringést fokozó hatása köztudott, segíti a porcszövet közvetett táplálását. Mérsékli az ízületi gyulladás okozta vizenyőt és duzzanatot. A rozmaring segíti a letapadt vázizomzat, ízületi merevség feloldását. Nyugtatja és csillapítja a gyulladt ízületet, enyhíti annak fájdalmait.
  • A terpénekben, boswellin-savakban gazdag tömjén (Boswellia serrata) katalizátor szereppel bír, hozzájárul a fájdalom- és gyulladáskeltő mediátorok csökkentéséhez. Rheumatoid arthritis kiegészítő kezelésében eredményesen alkalmazható.
  • A varázsmogyoró (Hamamelis) fitovegyületei elősegítik az izom és ízületek gyulladásos állapotának és fájdalmának csökkentését, az ödémás tünetek visszahúzódását, bőrfelszíni sérülések gyógyulását.
  • A hegyi árnika (Arnica montana) hozzájárul a rándulás, ficam, szakadás, húzódás okozta gyulladás és fájdalom mérsékléséhez.

¹Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban

A YiYa egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Javasolt kiegészítő termékek: