GYAKORI KÉRDÉSEK


Mi a javasolt napi dózis?

Napi 1 kapszula étkezés előtt 20-30 perccel, vagy étkezés közben, bő folyadékkal

Kiknek nem javasolt a készítmény?

Mindenkinek javasolt.

Gyerekek is használhatják a készítményt?

Igen, gyerekeknek is ajánlott. A kapszula tartalma szükség esetén folyadékba vagy ételre is szórható, bár így csökken a termék hatékonysága, mert a kapszulahéj védi a baktériumokat a gyomor savas közegétől.

Hogyan kell tárolni terméket?

Készítményünk a dán Dupont cég FloraFit® probiotikus törzseit tartalmazza, amelyek szabadalmaztatott eljárással készülnek, és szobahőmérsékleten is stabilak maradnak két évig. Gyomorsav ellenálló cellulóz kapszulában, prebiotikus rosttal keverve gyártjuk, hogy növeljük a termék hatékonyságát. A gyártás pillanatában 43 milliárd élő probiotikus baktériumot tartalmaz egy kapszula, a szavatossági idő lejáratáig garantáltan hatékony marad termékünk. A probiotikumok élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk hűtve, zárt kupakkal, párától és fénytől védve tárolni a terméket.

Mi a termék kapszulájának anyaga?

A kapszula gyomorsaválló cellulóz kapszula.

Általános útmutató a hatóanyagok használatához

Ebben a rövid leírásban segítséget kívánunk nyújtani a hatóanyagok közötti eligazodásban, és alapvető összefüggésekre szeretnénk felhívni a figyelmet. A hatóanyagok célja, hogy egészségünk állapotát javítsák. Megfelelően alkalmazva finomhangolják, jó irányba terelik a szervezet működését, és nem drasztikusan avatkoznak a folyamatokba. A működésük leginkább a sportoláshoz hasonlítható. Köztudott, hogy a rendszeres és mértékletes sport javítja szerveink, idegrendszerünk állapotát, erősíti az immunrendszert, segíti az anyagcserét, jótékony hatással van a hormonháztartásunkra, oldja a stresszt, és meghosszabbítja a várható élettartamot. A sportolás pozitív hatása 1-2 hónapon belül már érezhető, de fél év - egy év után lesz számottevő az eredménye. A természetes hatóanyagok hasonlóan működnek.

A természetes hatóanyagok egy egyszerűsített rendszerét ábrázoltuk a piramis alakú grafikonon. A legalapvetőbb vitaminok helyezkednek el alul, és erre épülnek a speciális célt szolgáló összetevők, mint pl. a gyógynövények.

Termékekeink napi dózisa 1 kapszula, ha másként nem jelöljük. Általában étkezessel javasoljuk bevenni. (Ha először szedjük a termékeket, fokozatosan kezdjük el, ne egyszerre az összeset, mert akkor mellékhatásokat tapasztalhatunk.) Javasoljuk, hogy kombináljuk a termékeket, mert együtt jobban működnek! Emellett támogassuk szervezetünket rendszeres, friss levegőn eltöltött aktív testmozgással, sok napfénnyel, változatos, színes(!) étrenddel, és minőségi pihenéssel/alvással.