Üzletünket 2013-ban nyitottuk meg.

A gyógygombák szeretete, tisztelete és maximális elismerése mellett folyamatosan helyet kaptak a különböző gyógynövény kivonatok is.

Termékeinkkel igyekszünk pótolni életünk különböző szakaszaiban felmerülő veleszületett vagy szerzett hiányosságainkat, segíteni szervezetünknek visszaállítani annak biológiai egyensúlyát.

A természet a biológiailag aktív molekulák hatalmas tárháza és a növényvilág kínálta forrásokat a tudomány még csak részben tárta fel.

 Ma szerte a világon folytatnak kutatásokat azokkal a növényekkel amelyek hatóanyagai feltehetően hasznosíthatóak lehetnek mind az alternatív mind az úgynevezett nyugati típusú gyógyászatban egyaránt.

 A természetgyógyászat forrásainak kutatása ígéretes bíztató eredményeket mutat nemcsak a tüneti kezelésben hanem a végleges gyógyulásban is.A gyógynövény terápia olyan gyógyszernek megfelelő készítményeket kínál amely felhasználja a teljes növényt vagy annak bizonyos részeit.

Olyan gyártók termékeit kínáljuk, amelyeket az OÉTI bevizsgált és forgalmazásukat ellenőrizte.

 Ezeket a vitaminokat, gyógynövényeket, ásványi anyagokat a nemzetközi élelmezési és egészségügyi szervezetek pl. FAO,WHO, ESCOP elismernek gyógyhatásaikat hivatalosan dokumentált vizsgálatok igazolják.Termékeink a GMO technológia szerint készültek,könnyen felszívódó hatóanyagokat tartalmaznak akár tablettáról, porról, kapszuláról vagy gélkapszuláról legyen szó.

Amiben segíthetünk:

-állapotfelmérés-étrend kiegészítők kiválasztása, helyes alkalmazása, egyénre szabott tanácsadás-hormon-egyensúly tanácsadás / Draskóczy Éva - Hormonegyensúly Tanácsadó /

-konzultáció az egészség megőrzésében

- segítségnyújtás az életmódváltásban

-fitoterápia

-laboreredmények, zárójelentések értelmezése egészségügyi szakember segítségével

Amivel segítünk:

 gomba-poliszacharidok ,

-növényi hatóanyag kivonatok,ásványi anyagok,nyomelemek

-szinergikus vitamincsaládok 

-natúrkozmetikumok....

   az egészség szolgálatában...Hormonegyensúly Tanácsadás

Bejelentkezés: +36 70 576 1688

Időpont Hétfőtől péntekig 16-18 közötti időpontra egyeztethető.

A megbeszélés kb. 1 órát vesz igénybe a probléma összetettségétől függően.

/Zárójelentés, UH, CT hasznos lehet. Csak 1 hónapon belüli laboreredmények elfogadhatóak, tájékoztató jelleggel./

Tanácsadói díj: 8000.-