Chitosan 500 mg with Chromium - 120 Capsules

  • Weight Management
  • Szuper zsírfelszívó hatás 
  • Támogatja a megfelelő koleszterinszintet*8 430 Ft

A kitozán egy rákfélék héjából származó poliszacharid, amely zsírhoz és koleszterinhez kötődik az emésztőrendszerben, segítve ezzel a koleszterinszintet az egészséges tartományban tartani. A NOW® kitozán, egy szabadalmaztatott nagy sűrűségű kitozán LiposSAN ULTRA®, amely laboratóriumi vizsgálatok szerint, ötször több zsírt köt meg a hagyományos kitozánnal szemben. Klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a LipoSan ULTRA® segíthet az egészséges testtömeg támogatásában. Az eredmény növelése érdekében, ez a termék ki van egészítve krómmal, mely nélkülözhetetlen ásványi anyag a normális glükóz-anyagcseréhez .


Javasolt használat: 3 kapszula közvetlenül a napi 2 főétkezés előtt. Ne haladja meg a 6 kapszulát naponta. Használjuk együtt egy ésszerű étrend- és edzőprogrammal. Legalább 4 órával a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K) vagy gyógyszerek előtt vagy után vegyük be.

Összetevők 3 kapszulában

Chromium
(from Chromium Chelavite®) 300 mcg 857%
LipoSan ULTRA® Chitosan 1.5 g (1,500 mg)  

Egyéb összetevők: Cellulóz (kapszula), sztearinsav (növényi forrás) és szilícium-dioxid. Kagylóhúst (garnélarákot) tartalmaz.
Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal vagy dió
Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Ne szedje, ha a kagylókra allergiás, ha terhes vagy szoptat. Forduljon orvoshoz, ha gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Gyártó: Now Foods, USA