Varga Folyékony higiénés kézápoló 100ml Kéz, bőr, felület, maszk és légtér tisztító spray 100ml

A teljesen természetes eredetű édes narancsolaj, szantálolaj, szegfűszeglevél olaj és kubebaolaj tartalmának köszönhetően, nem szárítja ki és nem károsítja a kezet használata során.

1 900 Ft

Az édes narancs olaj (Citrus aurantum dulcis oil) a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben is szereplő illóolaj, amelyet elsősorban a túl száraz, vagy a túl zsíros bőr egyensúlyának visszaállítása szempontjából javasolnak.

Orange
Orange

A szantálolaj (Santalum album oil) a bőr megnyugtatásához és tisztításához javasolt, vírusellenes, baktériumellenes és gombaellenes hatásokkal rendelkezik.

A szegfűszeglevél olaj (Eugenia caryophyllus leaf oil) erőteljes baktériumellenes, gyulladások, gombásodás, vírusos fertőzések, esetén javasolható a használata. Emellett fájdalomcsillapító, hegesítő hatású.

Szegfűszeg
Szegfűszeg

A kubebaolajat (Litsea cubeba fruit oil) a "nyugalom olajának" is szokták nevezni, de emellett markáns fertőtlenítő, gombaölő, és vírusölő tulajdonságait is fel lehet használni.

Általános vírus, baktérium és gombaölő anyagokat tartalmazó kéztisztító szer, ami a 96 %-os töménységű etanolt, és izopropil alkoholt tartalmaz.

Teljesen természetes eredetű és tiszta növényi illóolajok keverékét tartalmazza, a bőrt nem szárítja, nem károsítja.

Figyelem: Csak száraz bőrre alkalmazzuk! Citrus félékre érzékenyek csak óvatosan, vagy ne használják!

Alkalmazás: egyenletesen permetezze a terméket a kézre, majd kíméletesen dörzsölje a kéz bőrébe és hagyja megszáradni.

Összetevők: ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, SANTALUM ALBUM OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL