Manuka mézes IG impregnált géz - 1db -10cm x 12,5cm (LMP-Medihoney)

Védi és egyben gyógyítja a sebet

Gyerekeknél is alkalmazható!


3 120 Ft

   Manuka mézes IG impregnált géz

Levágod a megfelelő méretet, ráteszed a sebre és lazán gézzel átkötöd vagy leragasztod. Egyszerű és hatékony megoldás utazáshoz.

A Manuka IG nem csak kötszer, hanem sebkezelő is egyben. A Manuka mézzel átitatott sebkezelő kötést csak rá kell helyezned a sebre, és már el is kezdi gyógyító hatását. Pont amekkora kell! A kötszer 10x14 cm méretű, a seb kiterjedésétől függően méretre vághatod. (Tipp: akár sebtapasz méretű csíkokra is felvághatod, hogy bármikor kéznél legyen.)

Pont olyan amilyen kell! Felveszi a seb formáját, ezáltal a seb minden felületén kifejti gyógyhatását. Ugyanakkor NEM RAGAD BELE A SEBBE! Nem kell naponta cserélni!

A Manuka IG géz a káros anyagokat magába szívja, ezáltal eltávolítja a sebből, és helyére a gyógyító Manuka méz kerül. A kötszert nem kell naponta cserélni, így használata is gazdaságos! Végre egy kötszer ami nincs vegyszerekkel átitatva! CMH védjeggyel ellátva* A MANUKA IG kötszer a Manuka méz gyógyerejének köszönheti sebkezelő hatását, ezért nem kell félned allergén reakciótól, vagy mellékhatástól!

 A géz a következőkre ajánlott: lábfekélyek, nyomásérzékenység, égések, sebészeti sebek, trauma sebek, üreges sebek, diabéteszes fekélyek és graft sérülések.