Men's Cream 50 ml

A magas DHT szint felelőssége a férfiak szervezetében:

  • férfias kopaszodás
  • prosztata hiperplázia (megnagyobbodás)
  • prosztata rák
9 350 Ft

Progeszteron krém férfiaknak.A testápoló az un. wild yam nevezetű dél-amerikai növényből kivont hatóanyagot tartalmazza.

A dihidrotesztoszteron (DHT) egy androgén hormon, elsősorban a prosztatában szintetizálódik, a herékben, a hajtüszőkben és a mellékvese kéregben egy ún. 5 alpha reduktáz enzim munkája révén.

A DHT-nek kb. 3-szor erősebb affinitása van az androgén receptorok felé, mint a tesztoszteronnak. És kb. 15-30-szor nagyobb affinitása a mellékvese által termelt egyéb androgén hormonokhoz képest.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a DHT erősebben képes kapcsolódni az amúgy tesztoszteronnak fenntartott receptorokhoz a sejteken!
A magas DHT szint felelőssége a férfiak szervezetében:

  • férfias kopaszodás
  • prosztata hiperplázia (megnagyobbodás)
  • prosztata rák

Éppen ezért a megoldást a szakember abban látja, hogy meg kell akadályozni a tesztoszteron DHT-vá alakulását.
Mivel a progeszteron egy igen hatékony 5-alfa reduktáz gátló (az 5-alfa reduktáz az az enzim, mely a tesztoszteront DHT-vá alakítja), a korral járó progeszteron szint csökkenés hozzájárul ahhoz, hogy egyre több tesztoszteron tud DHT-vá alakulni.
A progeszteron szint helyreállítása segít abban, hogy megfelelő mennyiségű 5alfa-reduktáz enzim legyen gátolva a férfi szervezetében, így tudjuk meggátolni a tesztoszteron dihidro-tesztoszteronná alakulását, mely egyébként képes volna a prosztata sejtek kórós burjánzását előidézni.
Összefoglalva, egy alacsony dózisú természetes (gyógynövényes) progeszteron pótlással hatékonyan csökkenthető a DHT szint.

A megfelelő adagolást szakorvos, vagy hormontanácsadó határozza meg. Az adagolást sose határozza meg önmagának konzultáció nélkül.
Adagolás módja: A testápolót bőrre kell kenni, vérerekkel sűrűn ellátott helyekre: karok belső felülete, combok belső felülete, mellkas, nyak stb.
A hatóanyag közel 90%-a hasznosul. A bőrön át való felszívódás előnye, hogy nem terheli a májat és az emésztőrendszert sem.

Kb.65 pumpányi mennyiség