Methyl Folate 1,000 mcg

  • Metabolikusan aktív folát 
  • Kiváló biológiai hasznosulás

A metil-folát a folsav biológiailag aktív, természetben előforduló formája, amelyet alapvető testfunkciókhoz szükségesek, mint például a normál sejtosztódás és a neurotranszmitterek és DNS szintézise.  A metil-folát a szokásos folsavtól eltérően behatol a vér-agy gáton, ahol segít a neurológiai egészség támogatásában.  A Quatrefolic® a metilfolát szabadalmaztatott formája, amelyről kimutatták, hogy a biológiai hasznosulása meghaladja a táplálékforrásokból származó folát hasznosulását.

A Quatrefolic® a Gnosis S.p.A. bejegyzett védjegye, amelyet a 7,947,662 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalmi leírás véd.

Javasolt használat: 1 tabletta naponta, étkezés közben.


8 380 Ft

Összetevők 1 tablettában

Folate
[1,000 mcg (6S)-5-MTHF]
[from Quatrefolic® (6S)-5-MTHF** Glucosamine Salt]

1,667 mcg DFE 417%

Egyéb összetevők: Cellúloz, sztearinsav(növényi forrás),és szilícium-dioxid.Nem tartamaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió
Figyelem: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszert szed,vagy valamilyen betegsége van (különösen fenobarbitál, fenitoin, primidon és metotrexát)

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

 MTHF = metiltetrahidrofolát

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: Now Foods, USA.