Pharmekal MYO-INOSITOL+METAFOLIN® por 240g (citrus íz)

Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.
Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe.

7 990 Ft

MYO-INOSITOL+METAFOLIN® por 240g (citrus íz)

A kalcium-L-metil-folát (Metafolin®) azonnal hasznosítható a szervezet számára, további átalakítás szüksége nélkül. Ezáltal sokkal hatékonyabb azon nők esetében is, akik szervezete a folsavat nem tudja teljes mértékben biológiailag aktív formájú foláttá alakítani és megfelelően hasznosítani. A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához. A kiegészítő folsav- bevitel növeli az anyai folát-ellátottság szintjét. MYO-INOZITOL + METAFOLIN® por 240 g

Étrend-kiegészítő Nettó tömeg: (240 g±10%)

Hatóanyag/2 adagolókanál: Név Mennyiség NRV% Myo-inozitol 2 g **% Metafolin® (kalcium-L-metil-folát) 200 µg 100% Összetevők: myo-inozitol, kalcium-L-metil-folát,

ízesítés: természetes citrom és narancs kivonat Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 adagolókanál por, 2,5 dl vízben elkeverve (étkezés előtt vagy után) (AZ ADAGOLÓKANÁL A DOBOZBAN TALÁLHATÓ!) A citrus ízesítéshez használt természetes gyümölcskivonattól a fehér porban előfordulhatnak nagyon apró, eltérő színű szemcsék. Ezek a termék élvezeti értékét és hatását nem befolyásolják.

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:

A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében! Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!