Natur Tanya® E. Mikronizált Citromfű tabletta - Görcsoldó, idegnyugtató. Fejfájás, szorongás, pánikbetegségek és alvászavarok. 125 kps

3 790 Ft

Citromfű

latin név: Melissa officinalis
népies nevek: kerti méhfű, mézfű, méregnyomófű, citromszagú melissza

Citromfűlevél
Citromfűlevél

Így készül a mikronizált citromfű tabletta

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZRED részére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.
Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

A formula a citromfű fő hatóanyagára standardizált, azaz a rozmarinsavra. - Ez azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

Nettó tömeg: 50 g (125 db)
Összetevők: citromfű (Melissa officinalis) szárított levél kivonatának mikronizált pora tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (növényi magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid).
Adagolási javaslat: Naponta 2x2 tabletta étkezés után bő folyadékkal.
Adagok száma a termékben: 60

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

  • A termék 4 éves kortól alkalmazható, a napi adag felével
  • A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
  • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
  • A termék terhesség, és szoptatás időszakában való alkalmazásával konzultáljon kezelőorvosával

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!