https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

VargaPeptid 1 18 ml - Csak bolti átvétel lehetséges!

A Vargapeptide bőrápoló spray az első olyan kereskedelmi forgalomban elérhető termék/ kozmetikum, ami az emberi szervezet számára nagyon fontos proinzulin C-peptid összetevőt tartalmazza.

A szervezet hasnyálmirigye nemcsak az inzulint termeli, hanem egy úgynevezett proinzulin C-peptidet is, ami többek között befolyásolni képes a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus aktivitását.

Proinsulin C-Peptide a klinikai tesztek alapján, képes regenerálni a sérült autonóm (vegetatív) idegrendszert, amely segítséget nyújthat több krónikus betegség leküzdésében, mindemellett segíti az immunrendszer optimális, adaptogén szabályozását. 

Csak bolti átvétel lehetséges!

22 750 Ft

A C-Peptide a hasnyálmirigy által termet aminosavlánc, ami minden ember szervezetében jelen van. Kutatások bizonyították, hogy jó hatással van a perifériás idegrendszerre. Tulajdonképpen a sejtek anyagcsereműködését optimalizálja. Sajnos a központi idegrendszerhez, nem sok jut fel a hasnyálmirigy által termelt C-Peptide mennyiségéből. Ha azonban kívülről pótoljuk, az agyba jutva regenerálhatja az idegsejteket és az egész idegrendszert. A jó hír az, hogy egy jól működő idegrendszer az egész testtel kapcsolatban áll, így az idegrendszer regenerálódása folyamán különböző testi problémák rendeződhetnek.

A paraszimpatikus idegrendszerünk általánosságban az emberi szervezet mindennapos fenntartását szolgálja. A szervezet önkéntelen, tehát nem tudatosan befolyásolható szabályozását végzi. Ilyenek például hogy mikor és hogyan lélegezzünk, vagy mikor és hogyan dobbanjon a szívünk, de csökkenteni képes a gyulladásos folyamatokat, vagy éppen felerősitheti a védekező mechanizmusokat.

Az agy müködése az élet feltétele. Ha az agy általános müködése romlik, az életünk megrövidül. Az öregedés, az autizmus, a skizofrénia, a traumatikus agysérülés, a stroke, az alzheimer-kór, a sejtszintü gyulladásos folyamatok, oxidativ stressz, környezetszennyezés....stb miatt bekövetkezett agysérülésekben közös elem az, hogy az idegsejtek közötti kapcsolatokban zavar keletkezik. Azok a fehérjék, amelyek az egészséges agyi funkciókat támogatják, nem müködnek megfelelően.Tudósok feltételezése szerint, ha ezeket a speciális folyamatokat mellékhatás mentesen aktiválni lehetne, akkor az agy egészséges müködése javitható lenne. Az orrnyálkahártyán keresztül agyba juttatott proinzuli C-peptid segitségével az előbb emlitett folyamat aktiválhatónak látszik.

Ez egy a természetben előforduló anyag, amelyet az emberi test is termel! A testünk által előállított mennyiség, abban az esetben elegendő a szervezetnek, amennyiben semmiféle káros behatás sem éri azt. Minden egyéb esetben szükséges lehet a szervezet támogatása. Amennyiben jobban megvizsgáljuk milyen hatások érnek minket, mint stressz, betegségek, légszennyezettség, stb., hamar észrevehetjük A Proinsulin C-Peptide szükségességét.

Karbantartja a vegetatív idegrendszerünket, mely így sokkal hatékonyabban küzd a szervezetet érő külső és belső támadások ellen. Nagyban befolyásolja a vegetatív idegrendszerből a paraszimpatikus idegrendszer aktivitását. Ami pedig a test öngyógyitó mechanizmusáért felel.

https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu