VargaPeptid 2 - Csak bolti átvétel lehetséges!

A Vargapeptide bőrápoló spray az első olyan kereskedelmi forgalomban elérhető termék/ kozmetikum, ami az emberi szervezet számára nagyon fontos proinzulin C-peptid összetevőt tartalmazza.

A szervezet hasnyálmirigye nemcsak az inzulint termeli, hanem egy úgynevezett proinzulin C-peptidet is, ami többek között befolyásolni képes a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus aktivitását.

Proinsulin C-Peptide a klinikai tesztek alapján, képes regenerálni a sérült autonóm (vegetatív) idegrendszert, amely segítséget nyújthat több krónikus betegség leküzdésében, mindemellett segíti az immunrendszer optimális, adaptogén szabályozását.

A C-Peptide a hasnyálmirigy által termet aminosavlánc, ami minden ember szervezetében jelen van. Kutatások bizonyították, hogy jó hatással van a perifériás idegrendszerre. Tulajdonképpen a sejtek anyagcsereműködését optimalizálja. Sajnos a központi idegrendszerhez, nem sok jut fel a hasnyálmirigy által termelt C-Peptide mennyiségéből. Ha azonban kívülről pótoljuk, az agyba jutva regenerálhatja az idegsejteket és az egész idegrendszert. A jó hír az, hogy egy jól működő idegrendszer az egész testtel kapcsolatban áll, így az idegrendszer regenerálódása folyamán különböző testi problémák rendeződhetnek.

A paraszimpatikus idegrendszerünk általánosságban az emberi szervezet mindennapos fenntartását szolgálja. A szervezet önkéntelen, tehát nem tudatosan befolyásolható szabályozását végzi. Ilyenek például hogy mikor és hogyan lélegezzünk, vagy mikor és hogyan dobbanjon a szívünk, de csökkenteni képes a gyulladásos folyamatokat, vagy éppen felerősitheti a védekező mechanizmusokat.        Csak bolti átvétel lehetséges!

40 000 Ft
Please select variants first


Az agy müködése az élet feltétele. Ha az agy általános müködése romlik, az életünk megrövidül. Az öregedés, az autizmus, a skizofrénia, a traumatikus agysérülés, a stroke, az alzheimer-kór, a sejtszintü gyulladásos folyamatok, oxidativ stressz, környezetszennyezés....stb miatt bekövetkezett agysérülésekben közös elem az, hogy az idegsejtek közötti kapcsolatokban zavar keletkezik. Azok a fehérjék, amelyek az egészséges agyi funkciókat támogatják, nem müködnek megfelelően.Tudósok feltételezése szerint, ha ezeket a speciális folyamatokat mellékhatás mentesen aktiválni lehetne, akkor az agy egészséges müködése javitható lenne. Az orrnyálkahártyán keresztül agyba juttatott proinzuli C-peptid segitségével az előbb emlitett folyamat aktiválhatónak látszik.

Ez egy a természetben előforduló anyag, amelyet az emberi test is termel! A testünk által előállított mennyiség, abban az esetben elegendő a szervezetnek, amennyiben semmiféle káros behatás sem éri azt. Minden egyéb esetben szükséges lehet a szervezet támogatása. Amennyiben jobban megvizsgáljuk milyen hatások érnek minket, mint stressz, betegségek, légszennyezettség, stb., hamar észrevehetjük A Proinsulin C-Peptide szükségességét.

Karbantartja a vegetatív idegrendszerünket, mely így sokkal hatékonyabban küzd a szervezetet érő külső és belső támadások ellen. Nagyban befolyásolja a vegetatív idegrendszerből a paraszimpatikus idegrendszer aktivitását. Ami pedig a test öngyógyitó mechanizmusáért felel.