YiYa Nattokináz enzim - a természetes vérhígító hatásért és a vérrögképződés ellen! 60 kps

Fibrinolitikus enzim a szív- és érrendszer egészségéért, az optimális vérminőség beállításáért¹

4 500 Ft

A Nattokináz egy természetes vérhígító hatású enzim, amelyet a szívinfarktus, a trombózis, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint elleni védekezésben használnak világszerte. A nattokinázt a natto néven ismert hagyományos, fermentált szójabab alapú, Japánból származó élelmiszerből vonnak ki. A nattokináz előállítása a következőképpen zajlik: a főtt szójababhoz Bacillus natto baktériumot adnak. Következményül a baktériumok enzim kiválasztásba kezdenek, mellyel a szójabab megemésztésére törekednek.

A nattokináz egy kiemelkedő egészségvédő hatásokkal bíró enzim, amely a jelen kutatások egyik fő témájává vált. A nattokináz a szív- és érrendszeri betegségekben, idegrendszeri elváltozásokban, légzőszervi problémákban, például a krónikus orrnyálkahártya-gyulladás (CRS) leküzdésében is segítséget nyújthat.

Milyen tünetek, állapotok esetén lehet segítségünkre a Nattokináz?

  • Szívinfarktus, stroke és rögképződés megelőzésének támogatásában (természetes vérhígító hatás)¹
  • Magas vérnyomás kiegészítő kezelésében¹
  • Koleszterinszint természetes csökkentésének támogatásában¹
  • Idegrendszer támogatásában, memória fokozásában (amiloidplakkok kialakulása ellen), Alzheimer-kór kiegészítő kezelésében¹
  • Endometriózis kiegészítő kezelésében¹

A nattokináz enzim egészségvédő hatásairól¹

  • A Nattokináz feloldja a felesleges fibrint az erekben, így optimalizálja a vérkeringést. A fibrinolitikus aktivitás javításával csökkenti a súlyos vérrögképződés kockázatát.
  • Csökkenti a vér viszkozitását (sűrűségét), javítja a véráramlást és csökkenti a vérnyomást.
  • Csökkenti az LDL (rossz) koleszterint és növeli a HDL (jó) koleszterin szintjét.

1. Specifikus, szívet, érrendszert, vérkeringést támogató hatóanyagok, antioxidánsok:

Galagonya & Fokhagyma komplex - A galagonya fokozza a szíven keresztül történő véráramlást, mellyel növeli a szívkontrakció erejét/inotrop hatását. Javítja a keringést, és csökkenti a véredények periferiális ellenállását is. A szívre nézve általános nyugtató hatással bír.

Rezveratrol+ - Segít megőrizni az erek és mikrokapillárisok rugalmasságát, ezáltal hozzájárul a szív egészséges vérellátásához. Fokozza a perifériás NO (nitrogén-monoxid) keletkezését, amely jótékony érfallazító hatással rendelkezik. Megakadályozza a zsírszerű, ún. plakkok lerakódását az érfalon, amelyek az erek falának rugalmatlanságát, megvastagodását, és az érfal gyulladását is kiválthatják.

Kvercetin & Bromelain komplex - A bioflavonoidok védik a szív egészségét, segítenek megőrizni az erek és mikrokapillárisok szerkezeti integritását, hozzájárulva az egészséges vérkeringés fenntartásához. Fokozzák a perifériás NO keletkezését, amely jótékony érfallazító hatással rendelkezik.

Q10 / Q+ Ubiquinol / Nano Q10 - Pozitív hatást fejt ki a szív egészségének és megfelelő állapotának megóvására, számottevő javulást eredményezhet szívizomgyengeségben. Gátolja a vérrögök kialakulását, támogatja az egészséges szívritmus fenntartását. Hatására jelentősen javulhat a szívmunka és a terhelhetőség.

Őszi margitvirág - Az őszi margitvirág fő komponense egy partenolid elnevezésű szeszkviterpén-lakton, melynek ismert trombocita aggregációt (vérlemezke összetapadás) gátló aspektusa. A fűzfa kérge szalicintartalmánál fogva hozzájárul a trombózis kockázatának csökkentéséhez.

Articsóka & Máriatövis - Az articsóka és egyéb gyógynövény komponensek elősegítik a májsejtek regenerációját, az epefolyadék kiegyensúlyozott termelődését, melynek pozitív hagyatéka a koleszterinszint-csökkenés, a vérminőség javulása és akadálymentes áramlása.

8-E-vitamin komplex - A tokotrienolok támogatják az erek egészséges állapotát, védenek a trombózis és a szívproblémák kialakulása ellen. Fokozzák a perifériás NO keletkezését, amely jótékony érfallazító hatással rendelkezik.

¹Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban

A YiYa egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Javasolt kiegészítő termékek: