Ahol a természet gyógyít

A természet iránti tisztelet és a tiszta, jó szándék tette lehetővé számunkra, hogy megalkossunk egy olyan kivételesen hatékony és időtálló koncepciót, amely támogatja a test regenerálódását, valamint a lélek és az elme kiegyensúlyozott működését.

Az emberi szervezetre egységes egészként tekintünk. Nem létezik benne sem egészség, sem betegség, csakis harmónia vagy diszharmónia.Az egyensúlyi állapotból való kibillenés okát keressük, és gyengéd, kíméletes hatással adjuk vissza a test termsználásával és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei iránti tisztelettel állítjuk elő.
energy.hu


A Pentagram® ötágú csillaga a szervezet energetikai programjának sémája. A természet dinamikája és az emberi szervezet dinamikája közti kapcsolatokat mutatja be. A nyilak azt mutatják, hogy az elemek, mindazzal, ami hozzájuk tartozik, hogyan befolyásolják egymást. Minden elem pozitív energiát hoz az utána következő elemnek, ám ellentétes irányban minden második pozícióra destruktívan hat. A belső nyilak az ún. irányítási kört, avagy az energetikai csillagot jelzik, amely jól demonstrálja azt a szituációt, miszerint minden mindennel összefügg.
A szimbolikus ötágú csillagban minden elemhez tartozik egy szerv és annak párja, valamint elem, tulajdonság, érzékelés, évszak és az Energy Pentagram® koncentrátumai és infokozmetikája sorából származó készítmény.
A Pentagram® öt alapvető készítménye (Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen) az ember testének öt részét befolyásolja (öt fokozat az egészséghez). A készítmények hatásai az emberi szervezet regenerálódásának és méregtelenítésének rendszerét befolyásoló mind a tizenkét energetikai pályát (meridiánt) lefedik.