https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu

Yiya Saccharomyces Boulardii kapszula 10 milliárd éesztőgombával 60 kps

A Saccharomyces Boulardii hozzájárul a jótékony bélflórához, védi a bélfal épségét, fokozza a szervezet immunitását, és gátolja a fertőző kórokozók toxinjainak termelődését.¹

A Saccharomycess boulardii segíti a felborult bélflóra egyensúlyának helyreállítását, hatásosnak bizonyulhat hasmenéses állapotok megelőzésében és kiegészítő kezelésében (fertőzéses/akut), de számos más bélbetegségben való alkalmazásáról is folyik szakmai diskurzus. Növeli a hasznos bifido- és lactobacillusok populációjának számát, és közben visszaszorítja a betegséget okozó mikroorganizmusokat. Nemcsak a vastagbélben, hanem a bélrendszer többi részén is kifejti hatását, és kúra jellegű használata után 2-5 nappal ki is ürül a szervezetből.

A Saccharomyces boulardii egy probiotikus élesztőgomba, amelyet a 20. század elején trópusi gyümölcsök héjából, licsiből és mangóból izoláltak. Antibiotikum-rezisztens, vagyis az antibiotikumos kezelés nem befolyásolja jótékony működését. Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy ellenáll a gyomorsavnak, epefolyadéknak és a magasabb hőmérsékletnek. Nem kolonizálódik a béltraktusban, hanem megfelelő környezetet biztosít a jótékony bélbaktériumok, probiotikumok számára.

4 800 Ft
https://www.vargagyogygomba-erd-egeszsegter.hu