YiYa Astragalus & Echinacea – három kiemelkedő immunvédő gyógynövény kombinációja!60 kps

Az Astragalus, Echinacea és Olajfalevél kivonatok antivirális hatásuknál fogva hozzájárulnak az immunrendszer védelméhez.

doboz (60 db kapszula) 


4 300 Ft

Az Astragalus (Kínai csüdfű) évezredek óta a hagyományos kínai gyógyászat (HKO) egyik leginkább megbecsült gyógynövénye. Egészségvédő hatásai széles spektrumban mozognak, amelyet a tapasztalati tudáson túl számos kutatási eredmény is igazol.

Kiválóan alkalmazható megfázás, influenza, vírus által okozott légúti megbetegedések elleni védekezésben, vagy a már meglévő tünetek enyhítésében. Az Astragalus egyedülállóságát bizonyítja, hogy öregedést lassító (a sejtosztódás során a telomeráz enzim aktiválása révén) hatásokkal bír, hozzájárul az optimális vércukorszint beállításához, szabályozza a vérnyomást, és szívvédő aspektusai is figyelemre méltóak.

Termékünket az astragalus kivonatán kívül további immunmoduláló gyógynövényekkel egészítettük ki, a szinergikus hatás növelésének érdekében. Az Olajfalevél és az Echinacea kivonatok mind kiemelkedő gyógynövény hatóanyagok az immunrendszert támogató és antivirális összetevők sorában. Csökkentik vírusos eredetű légúti fertőzések, megfázásból, influenzából eredő tüneteket.

Milyen tünetek, állapotok esetén lehet segítségünkre az Astragalus?

  • Ellenálló-képesség növeléséhez, megfázás, nátha, influenza tüneteinek enyhítéséhez: az Astragalus & Echinacea komplex mellé hangsúlyozottan ajánljuk a Cink+Réz, L-lizin, Glutation termékeinket, így fokozva az immunerősítő aspektust.¹
  • Vírus eredetű infekciók megelőzésére, szezonális prevencióra

Az Astragalus (kínai csüdfű)

  • Az immunerősítők között az egyik legősibb gyógynövény, évezredek óta alkalmazzák a megfázásos, náthás tünetek enyhítésére. Erőteljes flavonoid- és poliszacharid tartalma miatt rendkívül hatékony immunmoduláló, gyulladáscsökkentő és antivirális hatású gyógynövény.
  • Jótékonyan befolyásolja a T-helper-sejtek (Th1, Th2) működését, így hatékonyabbá téve a szervezet immunválaszait.
  • A vizsgálatokban az Astragalus az asztma tüneteinek természetes enyhítésében is eredményesen végzett. A légutakban csökkent a gyulladás, a túlérzékenység, a fokozott nyákképződés. Az asztmás rohamok megelőzésében is hatásosnak vélték.

Az Echinacea (Bíbor kasvirág)¹

  • Közkedvelt immunerősítő gyógynövény, a népi gyógyászatban köhögés, torokfájdalom, mandulagyulladás tüneteinek enyhítésére is alkalmazzák.
  • Bizonyítottan csökkenti a már meglévő vírusos eredetű légúti fertőzések, megfázásból, influenzából eredő tüneteket 
  • Antivirális tulajdonságai mellett, antiszeptikus hatással is bír.

Olajfalevél kivonata (Olea europaea

  • Az olajfalevél (olíva) kivonata (60% oleuropein) természetes antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik , ezáltal ideálisan kiegészíti a fekete bodza immunstimuláló hatását. Védi a szervezetet a fertőzések kialakulása ellen.
  • Vírusölő hatását kísérletekben igazolták. Emellett kimagasló érrendszer-, és magas vérnyomás ellen védő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a legújabb kutatások szerint daganat-ellenes hatása is kimutatható. Az olajfa termése a mediterrán diéta meghatározó eleme.

¹Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban

A YiYa egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Javasolt kiegészítő termékek: