YiYa D-Mannóz – egy természetes cukormolekula antibakteriális tulajdonságokkal! 60 kps ÚJ TERMÉK

A d-mannóz segítséget nyújt a húgyúti fertőzések megelőzésében és a már kialakult diszkomfort enyhítésében¹

4 300 Ft

A D-Mannóz egy antiszeptikus, fertőtlenítő aspektusokkal bíró cukormolekula, amely az egyik legmegbízhatóbb természetes segítség az akut vagy krónikus felfázásokban, húgyúti fertőzésekben, az E-coli baktérium visszaszorítása által. A mannóz a glükózhoz hasonló molekula, amely a természetes kontextusban fellelhető számos gyümölcsben, zöldségben: a fekete áfonyában, vörös áfonyában (ezért is ajánlja a népi gyógyászat évszázadok óta felfázás esetén), őszibarackban, almában, narancsban, burgonyában.

Jelenünket meghatározza a szénhidrátoktól való félelem, a köznyelvben a cukor kifejezés megosztóvá, negatív felhangúvá vált, de nem érdemes ezt a témakört sem túlzó szélsőséggel megközelítenünk. Erre is egy remek példa a D-mannóz esete. Mivel a szervezetben csak kis mennyiségben metabolizálódik, a felesleg pedig kiválasztódik a vizelettel, nem befolyásolja a normál vércukorszintet. A D-mannózt prebiotikumnak tekintik, mert fogyasztása serkenti a jó baktériumok szaporodását a bélrendszerben, hozzájárul a kiegyensúlyozott mikrobiomhoz. Ezért is érdemes probiotikumokat tartalmazó készítménnyel együtt alkalmazni.

Milyen tünetek, állapotok esetén lehet segítségünkre a D-Mannóz?

  • Meglévő felfázásos tünetek, akut vagy krónikus húgyúti fertőzések kiegészítő kezelésében¹
  • Felfázásos tünetek, húgyúti fertőzések, hólyaghurut általános prevenciójában¹
  • Felfázásra hajlamos egyének számára.¹ Érdemes már a direkt kiváltó ok előtt alkalmazni: pl. fürdők, szexuális együttlét, antibiotikumos kúra stb.

    Javasolt adagolás különböző egészségügyi kondíciókhoz igazítva

  • Gyakori húgyúti fertőzések megelőzésének elősegítésében: naponta 2 kapszula egyszeri alkalommal vagy két részletben,
  • Akut húgyúti fertőzések kiegészítő kezelésében: napi 2x2 kapszula 3 napig vagy a tünetek enyhüléséig, majd csökkentett adagolással folytassuk, napi 2 kapszulával, legalább 2 hétig

A D-mannóz remekül párosítható az L-reuteri probiotikum (hamarosan elérhető), Fekete áfonya készítményeinkkel!

¹Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban

A YiYa egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Javasolt kiegészítő termékek: